Elnät

Effektivt arbete

Tusentals proffs inom konstruktions- och entreprenörsbranschen i Finland använder HeadPowers applikationer varje dag då de planerar sitt dagliga arbete, begär anbud, gör beställningar samt för ledning av internt och externt arbete.

Vi erbjuder mångsidiga lösningsmodeller för olika branschers infranätbehov.

Som användare kan du välja bland produkterna och bygga upp den tjänstehelhet du behöver. Oavsett om du vill beställa en hel entreprenad eller bara behöver enskilt orderhanteringsmaterial så hittar du det du behöver i vårt sortiment. Under förhandlingarna hittar vi garanterat en helhet som passar för dina behov.

Våra verktyg för elnätet gör planeringen effektivare och underlättar beställningen av konstruktionsarbetet samt dokumentering av de olika arbetsfaserna. Användningen av produkterna gör det möjligt att inte bara styra de egna resurserna, utan även köp av terrängplanering och planeringsöversyn av externa parter.

De produkter vi erbjuder har delats in enligt tema. Du behöver inte veta vad du letar efter – det räcker om du vet vilket område du behöver hjälp med.

HeadPowers produktsortiment

Vi gör att samarbetet mellan beställare och leverantör fungerar problemfritt även för större projekt. De enskilda produkterna är designade så att de kompletterar varandra och vid behov kan bilda en helhet som stöder hela verksamhetsprocessen. Du kan till exempel använda vår applikation Orderhantering eller en mer heltäckande tjänstehelhet.

Vår inköpsprocess fungerar gradvis, step-by-step, och garanterar att du är nöjd i varje skede av processen. Som kund kan du skräddarsy tjänstehelheter som passar just för dina behov. Närmare information om produkterna samt bruksanvisningar finns i samband med produkterna.

Betjäning är vår grej

HeadPower samarbetar med ditt företag och utvecklar sina tjänster genom att beakta organisationens behov.

Förutom våra färdiga applikationer erbjuder vi även våra kunder ett starkt branschkunnande för definition, planering och förverkligande av kundspecifika datasystemlösningar.

Ta kontakt, så diskuterar vi hur vi kan stå till tjänst.