Applikationer

HeadPowers lösningar för byggbranschen är resultatet av en djup förståelse av nätverksbranschen och av att ständigt följa med i tiden. Vi utvecklar branschen i aktivt samarbete med nätverksföretag, myndigheter och andra intressenter. Utvecklingsarbetet syns i våra produkter, som erbjuder lösningar på utmaningar inom branschen.

Infra Work Manager

HeadPower Infra Work Manager (IWM) är branschens bästa verktyg för realtidshantering av projekt och arbetsplatser. I den användarvänliga appen ser du direkt läget på arbetsplatserna, och tack vare det intuitiva gränssnittet blir IWM snart en integral del av din vardag.

LÄS MER

Infra Work Documents

Tack vare hanteringen av de elektroniska inspektionsformulären i HeadPower Infra Work Documents (IWD) kan du glömma traditionella pappersblanketter. Du kan använda de digitala formulären direkt på arbetsstället med mobil eller surfplatta. Informationen sparas i HeadPower-portalen, där även andra enkelt har tillgång till dem.

LÄS MER

Infra Work Field

Med HeadPowers mobilgränssnitt Infra Work Field (IWF) hanterar du arbeten elektroniskt och i realtid te på fältet.

LÄS MER

Beredningssystem

Med HeadPower Beredningssystem hanterar du planeringen av infranät samt förberedelse och hantering av markanvändningsavtal.

LÄS MER

Mängdförteckning

HeadPower Mängdförtäckning underlättar planeringen av infranät och förberedelsen av struktur- och redskapslistor för arbetsobjekten.

LÄS MER

HeadPower AR

Se hur t.ex. transformatorstationer och fördelningscentraler ser ut i området med hjälp av HeadPower AR.

LÄS MER

Infra Work Manager API

Headpower Infra Work Manager API (IWM API) ger dig ett kostnadseffektivt, dynamiskt och helomfattande sätt att integrera Infra Work Manager (IWM) i kundens befintliga ICT-arkitektur.

LÄS MER